Vintermoodboard 2018 - GARDUM

Vintermoodboard 2018

Jeg tænkte, at jeg ville dele mit moodboard for min garderobe denne sæson i tilfælde af, at nogen af jer havde brug for lidt inspiration. Jeg er især vild med oversized ternede blazere, løse jeans og basic t-shirts lige nu.

Jeg elsker at lave moodboards, da de giver et godt overblik over den retning, jeg ønsker min garderobe skal gå. De gør det lettere at shoppe og undgå fejlkøb, og så er de gode at have ved hånden i en outfitkrise for at give ideer til ny styling af de ting, jeg allerede ejer.

I øvrigt: hvad siger I til at jeg gennemgår mine tips til garderobeoprydning og til at finde sin grundstil og vurdere, hvilke pieces der er værd at investere i for en selv? Kunne det være noget, I har lyst til at læse?

Share this

Pin

By Mia

Næring og nærvær.

18 Comments

 1. Mia

  Åhh, det ville være skønt at læse dine tips til garderobeoprydning. Stort ja tak herfra 🙂

 2. Malene

  Ja helt sikkert! 🙂

 3. Cecilia

  Kæmpe ja herfra.
  Jeg er selv ret lost på det med stil for tiden. Jeg er så bange for at lave fejlkøb (måske fordi jeg ikke helt ved hvad min stil er), så det ender med jeg ikke kan lide noget som helst og helt opgiver at købe noget.

  • Mia

   Årh, det kender jeg godt! Sådan har jeg det virkelig også i perioder – men der er min guide til at finde sin grundtil heldigvis en redning 😀

 4. Marie

  Meget fine billeder. Sådan en rå ternet jakke er bare cool.
  Det med garberobeoprydning lyder som et vildt god indlæg – jeg synes, din hverdagsminimalismepodcasts var virkelig gode, og det her er jo lidt i stil med det 🙂

  KH

  • Mia

   Ja, den holder bare, sådan en jakke!
   jeg får smækket et par indlæg sammen, der kan gå live i næste uge 🙂

 5. Anne

  Virkelig inspirerende, Mia!

  Jeg har længe været på jagt efter en ternet blazer, men uden held 🙁 Det ideelle ville nok være at finde en vintage. Jeg synes godt, at ‘de nye’ kan være lidt for konstruerede, hvis det giver mening?

  • Mia

   jeg er også på genbrugsjagt! for jo, de nyere er ofte ikke den helt rigtige pasform. Linker dog til et lækkert alternativ herinde i morgen 🙂

 6. Natasja

  JA TAK! Lav endelig sådan et indlæg 😀

 7. Signe

  Kæmpe! Men kunne nu også være rart at se nogle af dine yndlings items i hver sæson! Synes altid det er super inspirerende og rart at se noget man faktisk kan få 🙂

  • Mia

   Uhhh, det var faktisk en god idé til et indlæg 🙂 selvom mange af mine favoritter i min egen garderobe er mange år gamle – men så kan jeg eventuelt finde alternativer, tænker jeg.

 8. Lenette

  Dejligt med inspirerende moodboards 😍 Jeg lavede faktisk pie-chartet og listet min primært farve etc. den anden dag, da vi snart skal flytte og jeg skal have ryddet ud i garderoben 😃 Fantastisk stykke værktøj 🙌🏻

 9. Stine cecilie

  Ja det ville være et skønt indlæg at læse☺️

 10. Christine

  Ja ja, helt vildt meget ja!!
  Jeg bruger stadig den garderobeguide du engang lavede, hvor man skulle skrive ned hvor tit man har hvilket slags tøj på, og noget med basisfarver osv. Det hjalp virkelig mig til at rydde ud i noget og give noget andet slags tøj plads.
  Så ja, det kunne rigtig meget være noget jeg har lyst til at se 😀

 11. Sidsel

  Ja, det ville være så fedt med nogle indlæg om de emner! Du er så inspirerende, og har en superfin og brugbar måde at beskrive og forklare på, synes jeg. (Og gerne med links til de tidligere indlæg i samme boldgade 🙂 )
  Og rigtig god idé med at linke til alternativer, når der er items der er ældre/genbrug!
  Jeg er vild med blazere på andre – især med jeans og tshirts/toppe under – men det ser bare fjollet ud på mig selv hehe. Nogle gange er det den største udfordring – at acceptere, at det der er flot på andre (eller på mode) bare ikke passer til ens egen stil eller kropsform.

 12. Pernille

  Hej MIa

  Laver du dine moodboards på pinterest?

Leave a Comment